Uitleg en antwoorden op vragen over kantoorklokken

Houdt de Kantoorklok rekening met het schrikkeljaar?
Ja, de kantoorklok houdt hier rekening mee!

Weet de Kantoorklok uit hoeveel dagen elke maand bestaat?
Ja, de Kantoorklok is automatisch en weet dus altijd precies hoeveel dagen elke maand heeft. De datum hoeft dus nooit te worden aangepast.

Is de datum altijd goed afleesbaar?
Door de grootte van de cijfers en letters, resp. 3,5 en 2,5 cm hoog (geldt voor alle modellen!) en de kleurstelling (wit op zwart) is de datum, zelfs bij fel zonlicht, altijd goed af te lezen.

Zit er een normale batterij in een Kantoorklok?
Ja, in de klok zit een gangbare batterij die overal verkrijgbaar is. De klok werkt een jaar lang probleemloos op 1 batterij (meegeleverd). Bovendien is de klok dus altijd mobiel. De tijd en datum worden dus gevoed door slechts 1 batterij; dit garandeert een storingsvrije werking en voorkomt voortijdige vervanging van alle batterijen omdat 1 batterij leeg raakt.

Hoe degelijk is de Kantoorklok?
Een Kantoorklok is degelijk en betrouwbaar. In de klokken zitten veel geoctrooieerde uitvindingen verwerkt. Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen Kantoorklokken verkocht. Kantoorklok.nl is al meer dan 10 jaar importeur van Kantoorklokken.

Hoe gaat het met de zomertijd en wintertijd?
Een Kantoorklok werkt probleemloos; de klok is niet zender gestuurd en dus niet afhankelijk van een binnenkomend signaal. Dit betekent wel dat u de zomer en winter tijd handmatig zal moeten aanpassen. Dit is zo gebeurd en vergelijkbaar met het verzetten van een normale klok. Alle overige instellingen blijven altijd behouden!

Worden de dagen en maanden in het Nederlands of in het Engels weergegeven?
Kantoorklok.nl biedt alleen Nederlandstalige kantoorklokken aan. Er bestaan wel Engelstalige Kantoorklokken.


Wat is de levertijd?
Kantoorklok.nl levert altijd direct uit voorraad. Wanneer u op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, heeft u de klok de volgende dag al in huis. Bestelt u op een zaterdag of zondag, dan wordt de klok op de dinsdag bezorgd. Gratis verzending (binnen Nederland en België)! De zending is bovendien verzekerd. Geen enkel risico dus.